vet att min blogg varit ännu tystare än vanligt. har brutit armen. kommer inte blogga på ett tag, har inte tålamod att skriva med en hand. kram o glad sommar!

Stannade hemma från jobbet igår för Moa hade konstiga prickar som jag trodde var vattkoppor. Visade sig vara molusker... ... Stannade hemma från jobbet idag för Joel var kass i magen på morgonen. Sen blidde det inget mer. Känns ju inte så bra att vara hemma från jobbet första veckan men J började jobba 7 och åkte hemifrån 6. Vägrar väcka barnen 5 för att kolla hur de mår. Barnen är prio 1, absolut!
I kväll kommer i alla fall några kompisar på en bit mat. ska bli trevligt

Har förresten läst ut Midvintderblod. Visst var den ok men det känns som den blivit lite väl upphaussad av kritiker. Kan i och för sig bero på att jag läser max 10 min i stöten. Känns liksom inte lika legitimt att stänga in sig för att läsa skönlitteratur som kurslitteratur. Jag hade med andra ord lite svårt att hålla i sär alla personer i handlingen. Något som ändå tilltalar mig är att vardagsbiten finns med i alla karaktärer. Språket är jämt och behagligt. Ska ge bok nr 2 en chans!

Har avverkat ännu en dag. Och i morgon är det onsdag. Halva veckan klar... =) Verkar bli ett helt ok sommarjobb.
Maken sitter vid Wii och snart är det fotbollstime. Till o med jag tittar gärna när det är landskamp. Eller om jag ska krypa ner tidigt och avverka ytterligare några kapitel i Midvinterblod av Kallentoft. Riktigt bra läsning med hjältar som också har vardagsproblem. Dessutom en kvinnlig sådan. Verkar lovande. Ska återkomma när boken är utläst. Med min takt lär det vara någon gång i slutet av året 2010. Jag som tidigare varit en sådan bokslukare. Men tiderna förändras.