Har i dagarna arbetat med ett paper om hatbrott riktat på homosexuella män. Min kompis Fredrick Federley fick för ungefär ett halvår sedan stryk. Han lever öppet som homosexuell och gärningsmännen pratade just om det faktum att han var bög innan misshandeln påbörjades. Så otäckt. Har dessutom suttit och läst en del av de blogg inlägg som följde... Ett par menar att han får skylla sig själv. Hmmm. Nåväl alla är vi funtade olika och andra inte alls!
Kul i alla fall att prata en snabbis i veckan. Helt otroligt vad han hinner med av hans blogg att döma. Vi hörs absolut inte ofta men han har gjort ett stort intryck på mig med sin människosyn. Han tror alla om gott tills de bevisat motsatsen... Ovanligt. Saknar både honom och Stockholm ibland men nu ska jag ge mig ut i solen och plugga vidare....
Konstigt att jag behöver piskan på ryggen för att få saker gjorda. Har nu i alla fall kommit igång med paper-arbetet. Skrivit 4 sidor på en kväll. :) Inte illa. I morgon blir det skolan på förmiddagen och jobbet på eftermiddagen och fredagen blir det plugg här hemma. Förhoppningsvis får jag åtminstone sitta ute och läsa på fredag. Kan behöva lite sol på nosen... Nej nu är det time för bingen!
Börjar faktiskt kännas kul att blogga igen. Kanske för att allt är bättre än skolarbete just nu. Ska verkligen bli skönt med sommarlov o 8-17 jobb. Har varit flitig och skrivit på min bokrapport om No tears for queers. I morgon är det seminarium kring den. Ytterligare en uppgift som jag kan bocka av.
Har passat på att beställa lite kläder till barnen från HM. Naturllgtvis var ungefär hälften slut men en söt klänning till Moa och ett par shorts och någon t-shirt till Joel. kort kommer senare.