Bilen är fortfarande en rullande soptipp. Men snart är den i alla fall en soptipp med sommardäck. Svärfar kommer för att byta däck i kväll så det kommer bli bra. Hemmet börjar oxå likna en soptipp. Intressant hur det kan förfalla på en helg, särskilt när man knappt varit hemma. Vi har varit på resande fot hela helgen. I fredags var vi hos Therese o Fredrik o åt. Fredrik somnade och jag satt o nickade till. Så kul har småbarnsföräldrar =). I lördags var vi i Trelleborg och såg Nanne Grönvall. Jag gillar henne. Hon har lite attityd och har kämpat många år, både som artist och nu senast mot cancer. Sedan tog vi med barnen på restaurang. Kvällen avslutades hos ett par kompisar till J och deras lilla dotter. Joel fick spela fotboll, hoppa studsmatta och se en traktor så hans lycka var gjord. Igår var vi i stadsparken och matade ankor. Jag måste säga att jag blev imponerad av parken i lilla Trelleborg. Där fanns en rad olika fåglar, bl.a. ankor, höns, tuppar och min personliga favorit påfåglar. Sedan åkte vi o såg Vellinge IF o Höllviken spela fotboll. Jag såg bara första halvlek (?är det så det heter i fotboll?) Sedan blåste det för mycket o ungarna var trötta så jag åkte till Falsterbo med dem i bilen så de skulle få chansen att sova. Johnny blev kvar o matchen slutade 1-1. Kvällen avslutades med middag hemma hos oss tillsammans med farmor o farfar. Under tiden som maten stod i ugnen så hann jag plantera lite blommar som jag hoppas att Johnny inte tar livet av under tiden jag o ungarna är bortresta.
Jag vet att detta är ett inlägg fullt av "först gjorde vi det, sedan det" men det är rätt kul att kunna gå tillbaka o minnas. Detta var nämligen en ovanligt intensiv helg för oss.
I morgon ska jag ta mitt första "bajsprov". Moa har förhöjd risk för diabetes så nu är det bajsprov o matdagbok som gäller. Tur att jag ska plugga nu och själv kan reglera min arbetstid.... ADet kommer nog bli en del att pyssla med.