Senaste veckan har flugit i väg med idel trevligheter. Besök av kusinen som var flitig och målade och donade. Tack J för all hjälp. Storhandla hann vi oxå. Tyvärr hann vi inte sälja bilen som förväntat. Detta var dock absolut inte Js fel. Jag hade förlagt mitt registreringsbevis vilket man måste ha vid ägarbyte. Bara att beställa ett nytt.
Ett alldeles ljuvligt vacker bröllop har vi också hunnit med Camilla o Birger strålande av lycka och vi är så glada att vi fick vara med och ta del av er dag! Vi fick oxå möjligheten att sova hos kusin nr 2. De har flyttat sedan senast så det var kul att få möjlighet att se deras nya boende och prata bort en stund.

Projektplanen är inlämnad så i morgon blir det opponering. Jag hoppas verkligen att vår idé håller. Han som ska opponera på Sissis och min plan är duktig så det blir säkert lärorikt!

I kväll får vi långväga besök från Stockholm. Så kul att ses igen Erika!
Nu var vi igång då... Sissi och jag gick ut i ett rasande tempo och kom ganska långt på vår analys. Det bådar gott inför vårt uppsatsarbete... Dessutom hann jag träffa hennes trevliga döttrar.
Kvällen blir lugn med matlagning och packande. Förhoppningsvis hinner jag läsa lite också
I morgon ska jag och svärmor på besök hos svägerskan och sedan tuffar vi vidare mot Ullared. Tur att J är ledig och kan ha marktjänsten
igen efter en härlig vistelse på Ystads saltsjöbad. Har hunnit med massage, ansiktsbehandling och en massa badande. Jag trodde nästan inte att vi skulle komma iväg då Moa under natten till fredag var rejält förkyld. Sedan tvärvände det och hon blev piggelin runt fredag eftermiddag. Ljuvligt. Det är kvalitetstid