Fascineras över mängden kroppsvätskor. Vaknade i natt med helt nerdregglad kudde, blöt på kinden och håret. Inte särskilt fräscht. Inte blir det bättre av att det är så varmt i sovrummet att man ofelbart svettas ut minst två liter per natt. Kanske därför jag går ner i vikt. Budgetbastu... hihi. När Moa ska äta fattar inte brösten att det räcker om det kommer mjölk ur ett bröst. Dessutom kommer det med sådan fart att Moa nästan kippar efter luft. Något positivt med mina minst sagt oregelbundna sovvanor är att jag hinner läsa en del. Ganska skönt att läsa mitt i natten när de andra sover. I natt avslutade jag boken Svinalängorna. För en gångs skull förstod jag varför en bok belönats med Augustpriset. Den handlar om flickan Leena som växer upp i Ystad. Föräldrarna är finnar som flyttat till ett liv med alkhol och festande vänner och stelbenta svenska som klagar på för höga solrosor i balkonglådan. Boken är rolig och tragisk på samma gång. Föräldrarna faller djupare och djupare ner i sitt missbruk. Boken handlar om vänskap och om att finna styrka för att orka med en vardag som inget barn borde behöva upplev. Läs den gärna!
Kram U som kanske borde bli bibliotekarie i alla fall!
Tänk så biten man kan bli av bloggar. Följer Familjen Wiréns blogg, Fröken Källgren och Camillas. Se länkar. Man får så mycket info om badrum, speglar, vaxproppar och prinsar. Då gör det faktiskt inte så mycket att jag själv bara städat. I ärlighetens namn var svärmor här och gjorde grovjobbet i badrummen. Det är liksom inte så lätt att skrubba badkar o lister när man är smidig som en flodhäst. :)
Jag har dessutom upptäckt att man på svt.se kan se alla så ska det låta... Hur många gånger som helst! Förlåt för att jag blivit Svensson... :) Skämt o sido. Det är skitkul att jazza runt i skitiga joggingbyxor och sjunga för full hals samtidigt som man bär Moa eller skrubbar spisen. Kanske skulle sjunga i kör? Någon som känner till någon så tipsa mig!
Kram U
Johnny skrev igår att vi skulle se The Trainingday. I wish.... båda barnen var uppe SENT. Johnny fick lägga sig med Joel för att få honom lugn.
I dag har jag läst ut Anna Gavaldas senaste "Jag älskade honom". Den handlar om en kvinna som blir lämnad av sin otrogne make. I sin stora sorg följer hon och hennes två döttrar med svärfadern till deras gamla sommarhus. Tiden ägnas där åt att munhuggas men hon får oxå ta del av sin svärfars hemlighet. Boken är riktigt bra. Jag tycker den är bättre än "Tillsammans är man mindre ensam" som jag oxå gillade. Jag gillar den lite hetsiga tonen mellan två personer som gillar varandra mer än de tidigare insett. Tro nu inte att det blir en ny kärleksrelation. Nu väntar boken Svinalängorna. Jag brukar läsa någon timme på natten efter amning.
Kram u