Dax för hemtenta igen. Det här var nog den värsta någonsin. Frågorna är helt otroliga och Moa e sjuk så båda barnen e hemma. Klarar jag detta borde jag ha nobellpriset!
fortfarande inga bilder. Gårdagens redovisning var en katastrof. Varje grupp skulle få 20-30 minuter på sig till sitt förfogande. Flera grupper drog över vilket betydde att vi som ingick i de sista tre grupperna fick dela på en ½ timme. Stressigt o dåligt  kände jag att de blev. Tur att min klasskompis Emma hanterade det hela bra. Vi fick i alla fall ingen rast, därav inga bilder...
När man har idétorka kan det vara svårt att hitta någon snitsig rubrik. Har lämnat barnen på dagis. Moa sa oavbrutet "det blåser..." Och det hade hon rätt i. Dessutom regnar det småsmik. Vill ändå tro att våren är på gång. Alltså inte SMHIs definition av våren utan riktig vår med vårblommor.
Idag är det dax för en redovisning på skolan. Sedan blir det stora vaskaredagen för stora o små.

Jag har flera dagar trott att jag skulle kunna ladda upp bilder här med det bara bråkar. Kanske funkar det bättre på skolan? Ska bege mig dit och kanske testa.

Vill oxå passa på att ge en känga till en internetbokhandel. Den får vara namnlös ett tag till. Beställde en bok för ca 2½ vecka sedan för att hinna läsa den till morgondagens bokcirkel. Den har fortfarande inte kommit... :(