Sitter här och försöker hitta på vad vi ska bjuda på under lördagens barnkalas o söndagens dop... Har någon några tips? *ler* I går  var några vänner från Trbrg här för att äta lite. Som vanligt när de kommer var det ett smärre kaos. Pappa med sambo kom igår och jag hade glömt handla lite små plock. Trevligt var det i alla fall, som vanligt kanske jag ska tillägga. Annars går dagarna rasande snabbt och på måndag börjar skolan. Är man redo?! Så dags att börja tänka på det nu.
Hej på er... Läste precis en blogg av en 16-årig tjej som kommer lämna blogg.se och blogga på egen domän i stället... Tydligen tjänar hon grova pengar på det. Någon som kan förklara för mig varför...? Skulle inte ha något emot att tjäna en hacka själv *ler* Blir inga studiemedel för mig den här terminen då jag tjänat för mycket.

Idag har håret blivit kortare på hela familjen Jönsson. Dessutom har mitt blivit mörkare så nu lär min pappa gråta igen... *ler* Han är lite känslig när det kommer till tjejers hår. Speciellt döttrarnas. Har liksom bilden av att kvinnor ska ha långt fint hår. Både jag o min syster har väl utmanat honom i perioder. Min "minsta" (runt 25) kusin har av naturen plantina blont hår. Nu är det svart och han har skaffat sig piercings. Han är världens snällaste men många uppfattar honom som farlig p.g.a. utseendet. Man ska verkligen inte döma efter folks utseende!

Träffade Moas doppräst igår. Hon var jättemysig och sympatisk. Hon ska komma hit med dopklänningar. Kanske dags att börja tänka på sådant. Dopet är trots allt på söndag... Framförhållning vad är det? Joel ska vara med och hälla vatten i dopfunten. Hoppas det inte utvecklar sig till vattenkrig bara...

Var på öppet hus på Malmö högskola i går. Har ju gjort en sen ansökan dit och står som 3:e reserv. Verkar inte omöjligt att få börja där. En av de kursansvariga var dock riktigt märklig. Jag berättade hur det var och frågade hur det gick till om jag skulle komma in, d.v.s. ringer de, skickar mail eller hur? Till saken hör att jag kommer vara i Sthlm en del för att registrera mig där. Han svarar då: Vi håller inte på med något mygel.... Vad i hela friden menade han? Jag förväntar mig inga fördelar och mina betyg hade utan tvekan räckt om jag bara sökt i rätt tid. Är så trött på konstiga kommentarer. Nåväl, skolan var jättefin så det är bara att hålla tummarna.
Idag är det dopsamtal för Moa och i morgon kommer Joels morfar och Alf. Det var länge sedan vi sågs så det ska bli kul!