Hej
Nu ska kidsen äntligen få dela rum. Efterlyser därför starka killar/tjejer som vill hjälpa till och bära upp spjälsängen från hell! Den är tung eftersom den är höj och sänkbar. Men den går att skruva isär. CSN har äntligen bestämt sig för att fatta beslut om studiemedel så lite pengar får jag faktiskt. Dessutom har vi varmvatten :)
Gräset är alltid så mycket grönare på andra sidan.. Har upptäckt en gammal vän på facebook. Hon verkar leva ett flashigt singelliv med fin lägenhet och mycket pengar. Första reaktionen är något jag inte är stolt över, avundsjuka. Men sen när man tänker på det så inser jag hur bra jag har det. Min härliga familj, möjligheten att plugga och tak över huvudet. Vad mer kan behövas?
Har varit ganska flitig i dag och med en kursare börjat spåna på vårt paper. Vi ska undersöka vad studie och yrkesvägledare gör ett år efter avslutade studier. Kan nog bli intressant och bra.
Ska försöka att skriva någon form av projektplan inför ett paper. Vi planerar att undersöka hur många av studenterna som fått jobb ett år efter avslutade studier. Kan bli rätt kul.
Annars är allt ok, förrutom att gaspannan som sagt var är kaputt igen. Hoppas att de snart hör av sig och lagar den. Johnnys storasyster och sambo är och hälsar på. Vi ska därför på middag under lördags kvällen. Ska bli kul.