Här har verkligen hänt grejer. Jag har fått jobb i Stockholm och nu går flyttlasset dit. Lägenheten kommer naturligtvis bli mindre så nu ska saker säljas, slängas o ges bort. Jag känner mig rätt stressad då Js rygg gör att han inte kan hjälpa till så mycket. Dessutom är det onekligen en helt annan sak att flytta med barn. När ska man egentligen berätta? Jag vet att lille J inte kommer upskatta en flytt men jag tror verkligen att det kommer att bli bra för vår familj. Sen är det svårt att flytta från farmor o farfar som ställt upp mycket. Tur att vi får närmre till min mamma o syster! I går var en sån dag när jag undrade hur vi ska ro allt i land. Vi flydde därför fältet till min f.d. kursare Sissi med familj. Det var minsann balsam för själen med snack, flams o vin en hel kväll. Det blev inte sämre av att deras dotter lovade att hjälpa oss. Så idag är jag laddad igen!
Stark, svag, brutalärlig, med integritet.... Läs hennes blogg. Känn att du är ok. Precis som hon...
Att jobba kuratoriskt är verkligen roligt. Samtidigt kan jag känna att jag aldrig gjort nog. Ibland kan jag tänka att vi borde vara fler. De gånger jag inte får kontakt med en elev  så kanske nån annan skulle lyckas bättre.
Svårt men kul är också att jag har fått fler jobberbjudanden. Ska jag prioritera det trygga, lönsamma eller det osäkra roliga... Hmmm.... detta kräver vidare tankar!
Kul är att min lilla M var på sin första gympaträff idag och trivdes som fisken i vattnet. Lite egen är hon, vår fröken. Men tänk så kul att se henne skutta runt!